Dette er holdoversigten for sæsonen.
 

Hold efterår 2021:Indoor cycling v/ Gosia - mandag 17.30 - 18.30 - opstart uge 43 (spinningslokalet) max. 14 deltager
60 min. spinning - alle kan være med uanset niveau.Puls & Styrke v. Danni - mandag 19.30 - 20.15 - Er startet (skole gymnastiksal)
Skal du strammes godt og grundigt op eller sparke forbrændingen i top? Eksplosive powerøvelser, intense intervaller og kreativ brug af redskaber, alt sammen til fed musik. hvis det er noget for dig, så skulle du prøve vores  puls og styrke hold. Holdet er perfekt for begyndere som vil i form men også øvede som søger udfordring i træningen, da der tages hensyn til den enkeltes niveau og behov.
Så søger du større styrke, udholdenhed eller begge dele, er puls og styrke helt sikkert noget for dig. Ingen tilmelding nødvendig.

 

OCR Træning v/Danni og Bjarke - mandag 19.30 - 21.00 - Er startet (Skolens gymnastiksal)
Vi starter ud med puls og styrke i 45 min herefter træner vi teknik på forhindringer.
OCR-sporten dækker over løb hvor der indgår forhindringer. Man løber en given rute, hvor distancen kan variere, og hvor der er placeret et vist antal forhindringer som skal klares.
En forhindring kan se ud på mange måder. Det kan være noget man skal over, under eller gennem, noget hvor man skal hænge, klatre eller svinge sig gennem, noget man skal løfte eller kaste, en balanceøvelse eller noget helt syvende. 
OCR er en personlig udfordring, du kan mærke at du stadig har en kraft og styrke i dig helt tilbage fra urmennesket og et indre barn der vil ud og opleve nyt. OCR er et redskab til at finde ud af at du er langt mindre skrøbelig end du selv troede, til at teste dine grænser og til at mærke noget ægte.

 

Yoga v. Karina - tirsdag 19.00 - 20.00 - opstart uge 43 (fys. lokalet)
Uanset hvilken form du er i, er denne yoga noget for dig. Alle kan være med. Vi kommer igennem hele kroppen og du vil efterfølgende føle en ro og en afslappethed i krop og sind. Nok også en dejlig ømhed (-:


CROSSFIT for børn - Onsdag 15.10 - 15.55 - opstart uge 44 (fitnesslokalet)
Målgruppe 4. - 7. klasse. Børne CrossFit er et miks mellem gymnastik, vægt øvelser og pulstræning. Træningens formål er, at forbedre muskelstyrke, kondition, balance og hurtighed. 
Vi skal have det sjovt, grine, heppe, svede og høre fedt musik.

 

Step/Styrke - onsdag 18.00 - 19.00 - opstart uge 43 (fys. lokalet) max. 11 deltagere
En time for alle nybegyndere og øvede. For alle med lyst til god musik, god bevægelse, god træning og sved på panden. Husk drikkedunk og et lille håndklæde.

 

Indoor cycling v/Annette - Torsdag 19.00 - 20.00 - opstart uge 40 (Spinningslokalet) max 14 deltagere
60 minutters cykling for øvede.

 

TRX v. Danni - torsdag 19.30 - 20.30 - opstart uge 43 (Skolens gymnastiksal)

TRX er en effektiv træningsform med fokus på styrke, balance, stabilitet, funktionalitet og især core. Alt udføres i slynge og med egen kropsvægt som modstand. Instruktøren vil guide dig igennem hele timen og sikre, at du får pulsen op og får trænet alle de store muskelgrupper. Holdet er velegnet for nybegyndere. 

 

For at tilmelde sig et af holdene - gå til Holdbooking i menuen- vælg det lokale holdet foregår i.

Find det hold du vil deltage på, Tryk – herefter login med dit conventuslogin -> book

Under mine bookinger, kan man se hvilke hold man er tilmeldt, samt annullere en tilmelding. Dette gøres ved at klikke på vis ud for det hold man ønsker at annullere og herefter annullere. 

Spjald Fritid | Lindevej 8 | 6971 Spjald | Tlf.: 40305001