Dette er holdoversigten for sæsonen.
 

Hold efterår 2019:

Indoor cycling v/ Pia mandag 17.15 - 18.00 (spinningslokalet)
3 kvarters spinning for begyndere.

Stram op - Mandag 18.15 - 19.00 (fitnesscentret)
Dette hold er for dig, som gerne vil træne og styrke alle kroppens store muskelgrupper samtidig med at du får pulsen op og sved på panden. Enkle, effektive øvelser, hvor alle kan være med uanset niveau, da intensiteten styres af den enkelte og der primært arbejdes med egen kropsvægt.  


Indoor cycling v. Gosia - Tirsdag 17.00 - 18.00 (Spinningslokalet)

60 minutters cykling for øvede.

Indoor cycling v/Karsten - Onsdag 18.50 - 19.40 (Spinningslokalet)
Efterfølgende svømning fra 19.50 - 20.30


Puls & Styrke - onsdag 20-21 - (skole gymstiksal)
Skal du strammes godt og grundigt op eller sparke forbrændingen i top? Eksplosive powerøvelser, intense intervaller og kreativ brug af redskaber, alt sammen til fed musik. hvis det er noget for dig, så skulle du prøve vores  puls og styrke hold. Holdet er perfekt for begyndere som vil i form men også øvede som søger udfordring i træningen, da der tages hensyn til den enkeltes niveau og behov.
Så søger du større styrke, udholdenhed eller begge dele, er puls og styrke helt sikkert noget for dig. Ingen tilmelding nødvendig.


TRX - mandag 20.00 - 21.00

TRX er en effektiv træningsform med fokus på styrke, balance, stabilitet, funktionalitet og især core. Alt udføres i slynge og med egen kropsvægt som modstand. Instruktøren vil guide dig igennem hele timen og sikre, at du får pulsen op og får trænet alle de store muskelgrupper. Holdet er velegnet for nybegyndere.  

 

Indoor cycling v/Annette - Torsdag 19.00 - 20.00 (Spinningslokalet)
60 minutters cykling for øvede.

 

For at tilmelde sig et af holdene - gå til Holdbooking i menuen- vælg det lokale holdet foregår i.

Find det hold du vil deltage på, Tryk – herefter login med dit conventuslogin -> book

Under mine bookinger, kan man se hvilke hold man er tilmeldt, samt annullere en tilmelding. Dette gøres ved at klikke på vis ud for det hold man ønsker at annullere og herefter annullere. 

Spjald Fritid | Lindevej 8 | 6971 Spjald | Tlf.: 40305001